Лампа інфрачервоного випромінювання Medisana IRL 88254 (2774)

Лампа інфрачервоного випромінювання Medisana IRL 88254 (2774)

Продавець:SV-Perfect

4.7/5  ( 15 оцінок )

994

Немає в наявності

5

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ніжна допомогу самому собі
Щорічна застуда, випадкові подразнення шкіри або біль від протягів — це відбувається навіть з самими здоровими з нас. У даному випадку велике значення має вчасно вжиті заходи та їх тривалість, що забезпечує відмінний результат. Товари компанії Beurer для м'якої терапії в домашніх умовах допоможуть Вам у будь – який час або в поєднанні з медичним лікуванням. Наші інфрачервоні лампи, інгалятори, м'який лазер і обігрівальні подушки Rheumatherm є ліцензійними медичними приладами. Весь досвід і компетентність компанії Beurer в питаннях турботи про здоров'я втілені у високоякісній технології і продукти компанії. Ви можете бути впевнені в тому, що Ваше здоров'я в надійних руках, у відповідності з самими сучасними дослідженнями.

Інфрачервона лампа застосовується в якості супроводжуючої терапії при лікуванні вуха, горла, носа, а також при проведенні процедур, пов'язаних з доглядом за шкірою обличчя і тіла. Лампа може використовуватися для лікування багатьох недуг, які зникають під дією тепла.

Щорічна застуда, випадкові подразнення шкіри або біль від протягів - це відбувається навіть з самими здоровими з нас. У даному випадку велике значення має вчасно вжиті заходи та їх тривалість, що забезпечує відмінний результат.

У результаті локального застосування лампи температура крові на певному етапі може перевищити температуру тіла. Локальна циркуляція крові збільшується, завдяки розширенню стінок кровоносних судин, ліквідуються застої, активізується обмін речовин, збільшуються сили опору організму. Можливість застосування для загального розслаблення, для усунення будь-болі в тому числі зубний, при запаленні сечового міхура, невралгії, хронічних запальних захворюваннях в області голови, наприклад, запаленні середнього вуха.

Інфрачервона лампа з простим класичним дизайном. Модель з потужністю 100 Ватів використовується для лікування багатьох недуг, які зникають внаслідок викликаного теплом розширення кровоносних судин.

Функціональні особливості приладу:
Режими нахилу: 4
Потужність (приблизно): 150 Ватт

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами