Гидроактивная суперабсорбирующая ранова пов'язка HydroClean Plus Ø 5.5 см

Гидроактивная суперабсорбирующая ранова пов'язка HydroClean Plus Ø 5.5 см

Продавець:MDX

4.8/5  ( 372 оцінок )

301

Немає в наявності

9

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

HydroClean plus - це гидроактивная пов'язка на рану, центральна складова частина якої містить суперабсорбирующий поліакрилат (САП), укріплений целюлозними волокнами. Антисептик полигексаметилена бигуанид (ПГМБ) пов'язаний в ядрі з суперабсорбирующим полиакрилатом (САП), який активований розчином Рінгера. Контактує з раною шар пов'язки складається з плетеної пропіленової тканини, на яку нанесені силіконові смуги, що перешкоджають прилипанню пов'язки до рани. Водонепроникна поліпропіленова плівка на зовнішній стороні пов'язки разом з розташованим над нею гідрофобним поліпропіленовим нетканим матеріалом запобігає передчасне висихання подушечки, завдяки чому волога може надходити до рани протягом трьох днів. Одночасно плівка значною мірою запобігає наскрізне промокання пов'язки.

Властивості та спосіб дії

З пов'язки HydroClean plus розчин Рінгера надходить в рану протягом періоду до трьох днів. Оскільки пов'язка на рану одночасно поглинає рановий ексудат, починається процес інтерактивного і безперервного промивання рани. ПГМБ, пов'язаний в центрі пов'язки з полиакрилатом (САП), чинить антибактеріальну дію і стримує зростання мікроорганізмів всередині подушечки. Таким чином знижується ризик повторної контамінації протягом усього періоду застосування пов'язки. Використовуваний в пов'язці HydroClean plus поліакрилат (САП) інактивує матріксні металлопротеазы (ММП), що негативно впливають на процес загоєння ран, за рахунок чого можлива повторна активація стагнуючого процесу загоєння хронічних ран.

Свідчення

HydroClean plus підходить для лікування ран у вологому середовищі, зокрема, ран з утрудненою тенденцією загоєння, і в особливості для лікування хронічних і тривало не загоюються ран в стадії очищення і утворення грануляційної тканини. HydroClean plus можна також застосовувати для лікування інфікованих ран. Крім того, пов'язку HydroClean plus можна застосовувати для реактивації стагнуючого загоєння рани, якщо воно викликано надвисокої активність ММП.

Вказівки щодо застосування

Накладіть пов'язку HydroClean plus білою стороною на рану так, щоб синя напис виявилася зверху. Пов'язка HydroClean plus повинна прилягати до дна рани і злегка закривати краю рани. Глибокі рани можна додатково тампонувати подушечкою HydroClean plus cavity, а потім покрити пов'язкою HydroClean plus. Для фіксації пов'язки HydroClean plus слід використовувати відповідні матеріали. Пов'язку слід змінити, якщо є медичні показання для цього, але не пізніше, ніж через три дні після її накладення. Однак при високій потребі рани в зволоженні пов'язка може передчасно пересохнути. У таких випадках пов'язку HydroClean plus слід змінити раніше зазначеного строку. У більшості випадків пов'язку HydroClean plus можна зняти з рани без проблем. Якщо подушечка погано відділяється від рани, то пов'язку перед видаленням можна змочити фізіологічним розчином або розчином Рінгера, і через кілька хвилин її можна буде безболісно зняти.

Побічні ефекти

На початку лікування пов'язкою HydroClean plus рана може збільшитися в результаті дегенерації тканини, необоротно пошкодженої ще до початку терапії. Однак таке збільшення може свідчити і про початок процесу загоєння рани. Під час лікування у вологому середовищі навколо рани може виникнути почервоніння шкіри, яке, як правило, свідчить про реактивації кровообігу в результаті розпочатого процесу загоєння рани. Як правило, це зазвичай свідчить про те, що йде процес загоєння рани. Але в кожному окремому випадку висновок про причини повинен бути зроблений індивідуально. Терапія із застосуванням HydroClean plus не завдає болю, але відкрита рана часто сама по собі дуже чутливо реагує на механічні подразнення. В окремому випадку слід перевірити, чи є показання для призначення болезаспокійливої терапії. Лікування у вологому середовищі з розчином Рінгера не викликає мацерації живих клітин, але може призвести до набухання плантарной мозолі, що проявляється у вигляді білого нальоту.

Протипоказання

  • Пов'язку HydroClean plus не слід застосовувати при наявності підвищеної чутливості до одного з її компонентів.

Спеціальні запобіжні заходи

Пов'язку HydroClean plus можна розрізати на частини чи завдавати їй інші механічні пошкодження. Якщо шкіра в зоні рани особливо чутлива і вражена, рекомендується захистити її відповідним препаратом для захисту шкіри. У пацієнтів з підвищеною схильністю до кровотеч (наприклад, викликаної кроворазжижающими препаратами) слід виявляти особливу обережність при зміні пов'язки і, в разі необхідності, змочити пов'язку фізіологічним розчином або розчином Рінгера так, як це описано вище. Інфіковані рани та рани з високою бактеріальною навантаженням слід обробляти тільки під наглядом лікаря, особливо в тому випадку, якщо для фіксації використовується плівкова пов'язка.

УВАГА: кожен раз при обробці ран, що погано гояться необхідно проконсультуватися з лікарем з метою оцінки стану рани та виявлення факторів, що перешкоджають її загоєнню. Лікування за допомогою пов'язки HydroClean plus не може замінити причинне лікування порушень загоєння рани і, особливо, системне лікування антибіотиками.

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Німеччина
Країна-виробник
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами