Питання покупців про Нейтралізатор неприємних запахів Chemtech International Odorgone Med 500 мл

Цікавить додаткова інформація?
  • Михайло Міхович
    Продавець: Prometheus Shop

    Вибачте, але ваша попередня відповідь не відповідь на моє запитання, ось моє запитання: "Доброго дня. На сайті посиланнявказано, що "виробник" є ексклюзивним дистриб'ютором нейтралізатора, а не виробником (Chemtech International Inc. is an exclusive distributor of OdorGone), це видно за посиланням вище. Крім цього в них на сайті немає Odorgone Med. Я не придираюсь, просто хочу зрозуміти чи вартує брати цей засіб, враховуючи, що при пошуку за назвою в google видає лише Україну, мокшандію, Молдову, білорусь та Казахстан. Хто реально є виробником цього засобу?" Ви пишете: "Все вірно. Ми є дистриб'ютором. Виробником засобу США" Моє питання в іншому, чому сам виробник з США, про якого ви заявляєте, як про виробника продукту пише в себе на сайті,що він є офіційним дистриб'ютором, а не виробником? Чому про цей продукт немає згадки ніде крім, як в Україні, Казакстані, Молдові, білорусі та мокшандії?

    • Продавець Prometheus Shop

      Доброго дня! Chemtech International Inc. є власником бренду Odorgone за екслюзивним договором. Який саме завод на території США його виготовляє, невідомо, оскільки це комерційна таємниця. Лінійка асортименту представлена у кожній країні по-своєму, адже розфасовка здійснюється по країнах-дистриб'юторах.

  • Михайло Міхович
    Продавець: Prometheus Shop

    Доброго дня. На сайті посиланнявказано, що "виробник" є ексклюзивним дистриб'ютором нейтралізатора, а не виробником (Chemtech International Inc. is an exclusive distributor of OdorGone), це видно за посиланням вище. Крім цього в них на сайті немає Odorgone Med. Я не придираюсь, просто хочу зрозуміти чи вартує брати цей засіб, враховуючи, що при пошуку за назвою в google видає лише Україну, мокшандію, Молдову, білорусь та Казахстан. Хто реально є виробником цього засобу?

    • Продавець Prometheus Shop

      Добрий день. все вірно, ми є дистриб'ютором. Виробник засобу США.