Експрес тест на 10 видів наркотиків (сеча), WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

Експрес тест на 10 видів наркотиків (сеча), WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

Продавець:Profi LAB

4.7/5  ( 126 оцінок )

240

Є в наявності

22

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Експрес-тести WONDFO на виявлення наркотиків – це швидкі та якісні тести для скринінгового виявлення наркотичних речовин та/або продуктів їхнього розпаду в сечі людини. Унікальний дизайн дозволяє тестувати зразки сечі на наявність різноманітних речовин за тестування. Швидкий тест призначений для використання у закладах охорони здоров'я та в домашніх умовах.


Тест-панель призначена для якісного визначення в сечі людини наступних специфічних наркотиків та їх метаболітів: амфетамін (АМП), марихуана (THC), морфін (MOP), метамфетамін (МЕТ), барбітурати (BAR), бензодіазепіни (BZO), кокаїн (COC) ), фенциклідин (РСР), метадон (MTD), екстазі (МDМА).

Тести WONDFO прості у використанні та дозволяють виявити від одного до 10 наркотиків одночасно протягом 3-8 хвилин.

Склад набору:
- Мультипанель занурювального типу та пакетик з осушувачем, герметично упаковані в упаковку з алюмінієвої фольги, що ламінує.
- Інструкція із застосування.

Інтерпретація результатів:

Негативний: з'явилися дві (2) рожеві/пурпурові смуги. Крім контрольної смуги, рожева/пурпурна смуга з'явилася в тестовій зоні.

Позитивний: з'явилася лише одна (1) смуга у контрольній зоні. У тестовій зоні немає жодної смуги. Це говорить про те, що концентрація наркотичної речовини у зразку вища за порогову.

Помилка тестування: Якщо в контрольній зоні не з'являється рожева/пурпурна смуга, результат тестування вважається хибним. Проведіть повторне тестування зразка, використовуючи інший тест-набір.

У результаті досліджень було підтверджено точність результатів, що становить 99%, чутливість – близько 100%, специфічність – близько 100%.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами