ТОП ПРОДАЖІВ

Експрес тест для визначення H. Pilori (фекалії), WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

6 відгуків

Код:  90428324

Експрес тест для визначення H. Pilori (фекалії), WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

6 відгуків

Код:  90428324

Продавець:Profi LAB

4.7/5  ( 126 оцінок )

80

Є в наявності

142

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тест на виразку шлунка/гастрит дозволяє провести діагностику Helicobacter Pylori

Експрес тест для визначення антигену Helicobacter Pylori (H.Pylori Ag) призначений для імунохроматографічного виявлення антигену Helicobacter Pylori у калі людини. Тест Wondfo® для виявлення антигенів H.Pylori у вигляді касети є швидким імунохроматографічним аналізом для якісного визначення антигену H. Pylori у калі, як засіб для діагностики інфекції H. Pylori.

H. Pylori – це невелика, спіралеподібна бактерія, яка живе у поверхневих шарах шлунка та дванадцятипалої кишки. Вона залучена до етіології різних шлунково-кишкових захворювань, у тому числі виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, невиразкової диспепсії, гострого та хронічного гастриту. Використовують як інвазивні, так і неінвазивні методи для діагностики інфекції H. Pylori у хворих із симптомами захворювання шлунково-кишкового тракту. До зразків-залежних та дорогих інвазивних діагностичних методів відносяться біопсія шлунка або дванадцятипалої кишки з подальшим дослідженням активності уреази, культуральне та/або гістологічне забарвлення. Неінвазивні методи включають уреазний дихальний тест, який вимагає дорогого лабораторного обладнання та помірного радіаційного опромінення та серологічні методи.

Час проведення аналізу 10-15 хвилин


Відгуки покупців 6

  • Іван Орос
    Відгук від покупця. Продавець: Profi LAB

    Все добре.

    Переваги:
    Інформативно.
    Недоліки:
    Немає.
  • Наталія Поліщук
    Відгук від покупця. Продавець: Profi LAB

    Замовила 2 тести, оплатила. Прислали один. Наступного дня вислали інший, але за доставку повторно довелося платити мені!

    Переваги:
    Тест запакований, товар в порядку.
  • Виктория Бурцева
    Відгук від покупця. Продавець: Profi LAB

    Замовляю не вперше. Сервіс чудовий. Відповідають та відправляють швидко. Усе нормально запаковано. Є чітка і розгорнута інструкція до кожного з тестів.

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →