Експрес тест на барбітурати (сеча), WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

Експрес тест на барбітурати (сеча), WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

Продавець:Profi LAB

4.7/5  ( 126 оцінок )

40

Є в наявності

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тест простий у застосуванні, не вимагає спеціальних навичок та обладнання. Дозволяє виявити чи вживався наркотик за попередні 5-7 діб.

Барбітурати [похідні кислоти: фенобарбітал, барбітал, мединал, етамінал-патрій, суміш Серейського, тардил, белласпоп, бромітал та ін.] Знеболюючий, протисудомний, заспокійливий та снодійний засіб. Застосовується внутрішньо та вводиться ін'єкціями. Невиразна мова; дезорієнтація; нетверезий стан, але без запаху алкоголю.

Експрес-тест виявлення барбітуратів призначений для одноетапного швидкого якісного визначення барбітуратів (і їх метаболітів) в сечі методом імунохроматографічного аналізу.

ПРИНЦИП РОБОТИ СМУЖКИ

Визначення засноване на принципі імунохроматографічного аналізу, при якому барбітурати (та їх метаболіти), що знаходяться в аналізованому зразку сечі, конкурують з барбітуратами (та їх метаболітами), іммобілізованими на мембрані пористої імунохроматографічної смужки за обмежену кількість антитіл. Випробуваний зразок сечі всмоктується поглинаючими ділянками смужки і в разі наявності у зразку барбітуратів (або їх метаболітів)-"антиген", він вступає в реакцію зі специфічними моноклональними антитілами, пов'язаними з частинками колоїдного золота, утворюючи комплекс "антиген-антитіло". вступає в реакцію конкурентного зв'язування з антигеном, іммобілізованим в тестовій зоні смужки, при цьому смуга рожевого кольору в тестовій зоні не виявляється. 300 нг/мл або вище Виявлення двох паралельних смуг рожевого кольору (в тестовій та контрольній зонах смужки) свідчить про те, що в досліджуваному зразку сечі відсутні барбітурати (або їх метаболіти) або їх концентрація нижче 300 нг/мл.

СКЛАД

Кожен комплект складається з однієї смужки, упакованої в індивідуальне вакуумне пакування з ламінованої алюмінієвої фольги.

АНАЛІТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Чутливість визначення (мінімально визначається концентрація) становить – 300 нг/мл барбітуратів (або їх метаболітів).
  • Час проведення аналізу – 3-8 хвилин.
  • Кожна смужка призначена для одного визначення наявності барбітуратів (або їх метаболітів) у сечі.
  • Смужка використовується лише для якісного визначення барбітуратів (або їх метаболітів) і не призначена для кількісного визначення барбітуратів у сечі чи ступеня сп'яніння.
  • Наявність у сечі в концентрації 100 мкг/мл інших сполук (4-ацетамінофенол, ампіцилін, ацетилсаліцилова кислота, амітриптилін, вітамін С, атропін, кофеїн, хлорфенірамін, хлороквін, декстрометорфан, 4-диметилін, квафенізан, фенілпропаноламін, фуросемід, лідокаїн, прокаїн, ізопростеренол, пеніцилін-G, фенілпропаноламін, В-фенілетиламін, ранітидин, ефедрин, налтрексон, налоксон, гунітідин, тирамін, суліндак-2- кислота) не заважає визначенню барбітуратів (або його метаболітів).

ОБЛАДНАННЯ І МАТЕРІАЛИ, НЕОБХІДНІ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ АНАЛІЗУ

  • секундомір;
  • пластмасові або скляні стаканчики місткістю 30-50мл.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами