Експрес тест на визначення морфіну /опіатів, (сеча) WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

Експрес тест на визначення морфіну /опіатів, (сеча) WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

Продавець:Profi LAB

4.7/5  ( 126 оцінок )

40

Є в наявності

5

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Швидке виявлення морфіну та наркотиків на його основі, включаючи героїн, у сечі людини. Тест виявляє наркотик протягом 5-7 діб з моменту вживання.

  • Тест простий у застосуванні, не вимагає спеціальних навичок та обладнання.
  • Дозволяє оперативно виявити чи вживався наркотик за попередні 5-7 діб.

Тест-смужка призначена для одноетапного швидкого якісного визначення морфіну (і його метаболітів) у сечі людини методом імунохроматографічного аналізу.

ПРИНЦИП РОБОТИ СМУЖКИ

Визначення засноване на принципі імунохроматографічного аналізу, при якому морфін (і його метаболіти), що знаходиться в зразку сечі, що аналізується, конкурує з морфіном (і його метаболітами), іммобілізованим на пористій мембрані імунохроматографічної смужки за обмежену кількість антитіл. Випробуваний зразок сечі всмоктується поглинаючими ділянками смужки і в разі наявності у зразку морфіну (або його метаболітів) - "антиген", він вступає в реакцію зі специфічними моноклональними антитілами до морфіну, пов'язаними з частинками колоїдного золота, утворюючи комплекс "антиген-антитіло". Цей комплекс не вступає в реакцію конкурентного зв'язування з антигеном, іммобілізованим в зоні тестової смужки, при цьому смуга рожевого кольору в зоні тестової не виявляється.
Наявність однієї смуги рожевого кольору в контрольній зоні свідчить про те, що концентрація морфіну (або його метаболітів) у зразку сечі становить 300 нг/мл або вище. Виявлення двох паралельних смуг рожевого кольору (в тестовій та контрольній зонах смужки) свідчить про те, що в досліджуваному зразку сечі морфін (або його метаболіти) відсутні або їх концентрація нижче 300 нг/мл.

СКЛАД

Кожен комплект складається з однієї смужки, упакованої в індивідуальне вакуумне впакування.

АНАЛІТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Чутливість визначення (мінімально визначається концентрація) становить – 300 нг/мл морфіну (або його метаболітів).
  • Час проведення аналізу – 3-8 хвилин.
  • Кожна смужка призначена для одного визначення наявності морфіну (або його метаболітів) у сечі людини.
  • Смужка використовується тільки для якісного визначення морфіну (або його метаболітів) і не призначена для кількісного визначення морфіну в сечі або ступеня сп'яніння.
  • Наявність у сечі в концентрації 10 мкг/мл інших наркотичних речовин (бензоїлекгонін, каннабіол, амфетамін, деоксиефедрин, метамфетамін, фенциклідин та фенобарбітал) не заважає визначенню морфіну (або його метаболітів).

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами