Експрес-тест на вагітність (ХГЛ), тест-смужка/тест-картка (сеча), WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

Експрес-тест на вагітність (ХГЛ), тест-смужка/тест-картка (сеча), WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

Продавець:Profi LAB

4.7/5  ( 126 оцінок )

30

Є в наявності

11

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Експрес-тест на вагітність WONDFO – це швидкий якісний тест для виявлення ХГЛ у сечі для раннього виявлення вагітності.

Експрес-тест на вагітність WONDFO – це швидкий високочутливий, специфічний якісний імунохроматографічний тест для визначення хоріонічного гонадотропіну людини (ХГЛ) у зразках сечі для раннього виявлення вагітності. Тест призначений для використання у медичних закладах або в домашніх умовах.

Експрес-тест на вагітність – це швидкий якісний тест, який використовується для виявлення ХГЛ у зразках сечі. Використання реагентів зі специфічними антитілами забезпечує високу чутливість та специфічність тесту. Чутливість тесту – 25 мМО/мл ХГ у зразку сечі, цього достатньо для виявлення вагітності у перший день затримки. Тест має чутливість до ХГЛ і не має перехресної реакції з супутніми глікопроєїновими гормонами (фолікулостимулюючий гормон, лютеїнізуючий гормон або тиреотропний гормон) на фізіологічному рівні.


Тест для виявлення вагітності – це експрес-тест на вагітність, який Ви можете легко провести самостійно. Цей тест визначає наявність хоріонічного гонадотропіну людини (ХГЛ), який з'являється у сечі на самому початку вагітності.

Тільки для самостійної діагностики in vitro. Тільки для зовнішнього застосування.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?

Хоріонічний гонадотропін людини (ХГЛ) – це гормон, що виробляється плацентою у процесі її розвитку невдовзі після запліднення та виділяється із сечею. Тест на вагітність містить антитіла, які специфічно реагують із цим гормоном.

Коли смужка занурена у зразок сечі, зразок мігрує уздовж мембрани капілярним шляхом. Коли ХГЛ у зразку досягає тестової ділянки мембрани, це призводить до появи фарбованої лінії. Відсутність пофарбованої лінії свідчить про негативний результат.

Як контроль процедури, у контрольній області (C) з'явиться забарвлена лінія, якщо тест було проведено правильно.

ЩО ЩЕ ВАМ НЕОБХІДНО?

1. Чистий, сухий, пластиковий або скляний контейнер для збирання сечі.

2. Таймер (годинник або хронометр).

ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ

1. Цей набір призначений лише для зовнішнього використання. Чи не ковтати.

2. Утилізувати після першого застосування. Тест-смужка призначена лише для одноразового використання.

3. Не використовувати набір для проведення тесту після закінчення терміну придатності.

4. Не використовувати набір, якщо пакет має отвори або погано запаяний.

5. Тримайте у недоступному для дітей місці.

ЗБЕРІГАННЯ І СТАБІЛЬНІСТЬ

1. Зберігати при температурі від 2ºC до 30ºC у запаяному пакеті до закінчення терміну придатності.

2. Зберігати у місці, захищеному від прямого сонячного світла, вологи та високої температури.

3. Чи не заморожувати.

4. Бажано відкривати пакет лише на короткий час перед проведенням тесту.

ЗБІР І ПІДГОТОВКА ЗРАЗКІВ

КОЛИ ЗБИРАТИ МОЧУ ДЛЯ АНАЛІЗУ?

Будь-який зразок сечі є придатним для тесту на вагітність, але зразок першої ранкової сечі є оптимальним з огляду на високу концентрацію ХГЛ у ньому.

ЯК ЗБИРАТИ МОЧУ

Зразки сечі можна збирати в чистий, сухий, пластиковий або скляний контейнер.

ЯК ПРОВОДИТИ ТЕСТ?

1. Для проведення тесту тест-смужка та сеча повинні бути доведені до кімнатної температури (15-30°C).

2. Витягніть смужку з герметичної упаковки.

3. Зануріть смужку в сечу стрілкою, що вказує у напрямку сечі. Вийміть смужку через 3 секунди і покладіть її горизонтально на чисту, суху, неабсорбуючу поверхню (таку як горловина контейнера для сечі).

ВАЖЛИВО: Не допускайте, щоб рівень сечі перевищував рівень MAX (лінія маркування), інакше тест буде проведено неправильно.

4. Позитивні результати можна спостерігати вже за 1 хвилину. Однак, для підтвердження негативних результатів необхідно витримати повний час реакції 3 хвилини. Чи не зчитує результати через більш ніж 5 хвилин.

ЯК ЗРАХУВАТИ РЕЗУЛЬТАТИ?

Негативний (не вагітна)

З'являється лише одна пофарбована смужка у контрольній ділянці. У тестовій ділянці смужка не візуалізується. Це свідчить, що вагітність не виявлено.

Позитивний (вагітна)

Чіткі пофарбовані смужки з'являються у контрольній та тестовій зонах. Це свідчить про те, що ви вагітні. Інтенсивність забарвлення тестових смужок може змінюватись, оскільки на різних етапах вагітності концентрації гормону ХГЛ різна.

Недійсний

Смужка не візуалізується взагалі або візуалізується тільки в тестовій ділянці, але не в контрольній ділянці. Повторіть тест за допомогою нового тесту. Якщо тест знову не вдається, зверніться до дистриб'ютора або в магазин, де ви придбали виріб, вказавши номер партії.

ЩО НЕОБХІДНО РОБИТИ, КОЛИ ВИ ДІЗНАЄТЕ РЕЗУЛЬТАТ?

Якщо результат позитивний (ДВІ ЛІНІЇ)

Зверніться до лікаря. Він повинен підтвердити, що Ви вагітні після оцінки всіх клінічних та лабораторних даних. За певних умов, тест може давати хибнопозитивний результат. Лікар надасть Вам додаткову інформацію та рекомендації щодо вагітності.

Якщо результат негативний (ОДНА ЛІНІЯ)

Якщо у вас є підстави вважати, що ви вагітні (наприклад, відсутність менструальної кровотечі), ви можете повторити тест через кілька днів. Якщо результат тесту ще негативний, зверніться до лікаря.

ОБМЕЖЕННЯ

1. Як і для всіх діагностичних процедур, остаточний діагноз вагітності може підтвердити тільки лікар після оцінки всіх клінічних та лабораторних аналізів.

2. Якщо зразок сечі надто розбавлений (тобто має низьку відносну щільність), він може не містити достатнього рівня ХГЛ. Якщо підозра на вагітність ще існує, необхідно зібрати інший зразок сечі через 48 годин і протестувати його.

3. Низька концентрація ХГЛ на ранньому етапі вагітності може дати негативний результат. У цьому випадку зберіть інший зразок не раніше ніж через 48 годин та протестуйте його.

4. Підвищені рівні ХГЛ можуть бути спричинені деякими станами, крім вагітності. Тому наявність ХГЛ у зразку сечі не слід використовувати для діагностики вагітності, крім випадків, коли ці стани були виключені.

5. Нормальну вагітність не можна відрізнити від позаматкової вагітності лише за рівнями ХГЛ. Крім того, спонтанний мимовільний викидень може спричинити труднощі при інтерпретації результатів тесту.

6. Препарати для лікування безпліддя, що ґрунтуються на ХГЛ, можуть викликати помилкові результати. Зверніться до лікаря.

ОЧІКУВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ

У здорових невагітних жінок та здорових чоловіків очікуються негативні результати. Незважаючи на варіабельність рівнів ХГЛ у здорових жінок на ранньому етапі вагітності, за допомогою тесту виявлення вагітності можна виявити вагітність вже на 1 добу затримки менструації.

РОБОЧІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Чутливість

Тест для виявлення вагітності виявляє ХГЛ у сечі у концентрації 20 мМЕ/мл або вище.

Специфіка

Специфічність тесту для виявлення вагітності була визначена за результатами досліджень перехресної реактивності з відомими концентраціями лютеїнізуючого гормону (ЛГ людини), фолікулостимулюючого гормону (ФСГ людини) та тиреотропного гормону (ТТГ людини). Всі отримані результати тестів, проведених із застосуванням 300 мМЕ/мл ЛГ людини, 300 мМЕ/мл ФСГ людини та 1000 мкМО/мл ТТГ людини, були негативними.

ПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ

1. Контрольні лінії двох тестів дуже різняться. Це проблема?

Ні. Варіації у фарбуванні контрольної смужки не вплинуть результат аналізу.

2. Чи можна інтерпретувати результати тесту пізніше як за п'ять хвилин?

Ні. Результати аналізу необхідно зчитувати одразу через 3-5 хвилин. Незважаючи на те, що позитивний результат не зміниться протягом декількох днів, негативний результат може змінитися на помилково позитивний протягом декількох хвилин після закінчення тестового часу. Завжди краще зчитувати результати на 5 хвилин тесту і потім утилізувати тест, щоб уникнути плутанини.

3. У ході тесту в області отримання результатів з'явилося рожеве тло та вертикальні прожилки. Це проблема?

Ні. Кожен зразок сечі матиме свій хімічний профіль, як і рівень вологості повітря у кімнаті (приміщенні), де проводиться тестування. Подібні відмінності фізичних умов можуть спричинити появу вертикальних прожилок та/або блідо-рожевого фону, але не впливати на результати аналізу. Поки контрольна смужка з'являється протягом п'яти хвилин, тест виконуватиметься правильно.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами