Експрес-тест для виявлення простат-специфічного антигену (ПСА), WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

Експрес-тест для виявлення простат-специфічного антигену (ПСА), WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

Продавець:Profi LAB

4.7/5  ( 126 оцінок )

90

Є в наявності

105

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тест Wondfo® для визначення простатспецифічного антигену (ПСА) у вигляді касети – це імунологічний експрес-аналіз для якісного визначення простатспецифічного антигену у сироватці/плазмі крові людини. Цей тест призначений як допоміжний засіб для моніторингу пацієнтів щодо прогресування захворювання передміхурової залози або відповіді на лікування, а також для виявлення рецидивуючого або залишкового захворювання.

Експрес-тест на простат-специфічний антиген призначений для виявлення підвищеної концентрації антитіл до PSA - від 4 нг/мл і вище в цілісній крові, сироватці, плазмі. Висока концентрація ПСА в крові – показовий пухлинний маркер, рання діагностична ознака таких поширених чоловічих захворювань, як аденома/рак простати, простатит.

Простат-специфічний антиген людини (ПСА) – це серинові протеази, одноланцюжковий глікопротеїн з молекулярною масою приблизно 34000 Дальтон, що містить 7% вуглеводів у масовому співвідношенні. ПСА є імунологічно специфічним для тканини передміхурової залози. Він присутній у нормальній, доброякісній гіперплазованій та злоякісній тканині передміхурової залози, у метастатичній карциномі простати, а також у рідині передміхурової залози та насіннєвій плазмі. ПСА не визначається в жодній іншій здоровій тканині, отриманій від чоловіків, і не виробляється раковими клітинами молочної залози, легень, товстої кишки, прямої кишки, шлунка, підшлункової залози або щитовидної залози.

Крім цього, він функціонально та імунологічно відрізняється від простатичної кислої фосфатази (ПКФ).

Про підвищені концентрації ПСА в сироватці крові повідомлялося у пацієнтів з раком передміхурової залози, доброякісною гіпертрофією передміхурової залози або запальними станами в інших прилеглих тканинах сечостатевої системи, але не практично у здорових чоловіків, чоловіків з карциномою поза передміхурової залози, практично здорових жінок, або жінок. хворих на рак. Клінічні звіти показали, що сироватковий ПСА є одним із найефективніших пухлинних маркерів в онкології. Він може бути точним маркером для оцінки відповіді на лікування у пацієнтів з раком передміхурової залози. Тому вимірювання концентрацій ПСА у сироватці може бути важливим інструментом моніторингу пацієнтів з раком передміхурової залози, а також визначення потенційної та поточної ефективності хірургічного втручання або інших методів лікування.

Останні дослідження також вказують на те, що вимірювання ПСА здатні покращити виявлення раннього раку передміхурової залози у поєднанні з пальцевим дослідженням прямої кишки (ПІПК).

Основні характеристики:

  • Чутливість: 99%
  • Специфіка: 98,5%
  • Рівень визначення – вище 4 нг/мл
  • На виконання аналізу необхідно витратити менше 1 хвилини
  • Ефективність була доведена у багатьох клінічних дослідженнях

Швидкий тест на визначення ПСА є удосконаленим колоїдним золотом імуноаналізом для виявлення специфічного антигену простати в цілісній крові, сироватці та плазмі крові людини.

Реагенти та матеріали:

- тест-касета в індивідуальному впакуванні
- одноразова піпетка
- інструкція

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами