Експрес тест на амфетамін (сеча), WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

Експрес тест на амфетамін (сеча), WONDFO Guangzhou Wondfo Biotech Co.

Продавець:Profi LAB

4.7/5  ( 126 оцінок )

40

Є в наявності

12

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Швидке (3 хвилини) виявлення амфетаміну у сечі людини. Тест здатний виявити наркотик протягом 5-7 діб із моменту вживання.

Тест смужка призначена для одноетапного швидкого якісного визначення амфетаміну (та його метаболітів) у сечі людини методом імунохроматографічного аналізу.

Визначення засноване на принципі імунохроматографічного аналізу, при якому амфетамін (і його метаболіти), що знаходиться в аналізованому зразку сечі, конкурує з амфетамін (і його метаболітами), іммобілізованим на пористій мембрані імунохроматографічної смужки за обмежену кількість антитіл. Випробуваний зразок сечі всмоктується поглинаючими ділянками смужки і в разі наявності у зразку амфетаміну (або його метаболітів) - "антиген", він вступає в реакцію зі специфічними моноклональними антитілами, пов'язаними з частинками колоїдного золота, утворюючи комплекс "антиген-антитіло". Цей комплекс не вступає в реакцію конкурентного зв'язування з антигеном, іммобілізованим в зоні тестової смужки, при цьому смуга рожевого кольору в зоні тестової не виявляється. Наявність однієї смуги рожевого кольору в контрольній зоні свідчить про те, що концентрація амфетаміну (або його метаболітів) у зразку сечі становить 1000 нг/мл або вище. Виявлення двох паралельних смуг рожевого кольору (в тестовій та контрольній зонах смужки) свідчить про те, що в досліджуваному зразку сечі відсутня амфетамін (або його метаболіти) або їх концентрація нижче 1000 нг/мл.

СКЛАД

Кожен комплект складається з однієї смужки, упакованої в індивідуальне вакуумне впакування.

АНАЛІТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Чутливість визначення (мінімально визначається концентрація) становить - 1000 нг/мл амфетаміну (або його метаболітів).
  • Час проведення аналізу – 3-8 хвилин.
  • Кожна смужка призначена для одного визначення наявності амфетаміну (або його метаболітів) у сечі людини.
  • Смужка використовується тільки для якісного визначення амфетаміну (або його метаболітів) і не призначена для кількісного визначення амфетаміну у сечі чи ступеня сп'яніння.
  • Наявність у сечі в концентрації 10 мкг/мл інших наркотичних речовин (морфін, каннабіол, метамфетамін, деоксиефедрин, фенциклідин та фенобарбітал) не заважає визначенню амфетаміну (або його метаболітів).

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами