Насіння льону є неперевершеним спеціальним дієтичним харчовими продуктами, що має унікальні властивості.
Вони використовуються як смачна та цінна дієтична добавка у приготуванні всіляких холодних страв, будь-яких фруктових і овочевих салатів, капусти, вінегретів і соусів. Лляне насіння можна додавати в будь-які готові каші, у картопляне пюре, у готові перші та другі страви. Дуже смачно та корисно змішувати із сиром і зеленню, зі сметаною й майонезом. Насіння льону можна вживати разом із молоком, йогуртом і кефіром. Насіння льону корисно додавати в борошняні вироби під час випікання, як замінник яєць чи олії Додавання насіння льону в зазначені страви не змінює технологію їхнього приготування, а лише покращує якість цих страв і збільшує їхню харчову цінність.
Властивості: - Забезпечують моторну функцію шлунково-кишкового тракту, ефективно очищаючи організм людини
- Є найбагатшим джерелом лігнанів
- Чинять запобіжну дію на різних стадіях канцерогенезу, порушуючи ріст пухлинних клітин
- Мають потужну антиоксидантну дію
Відгуки покупців 1