Клей-спрей Dynamic Tape 400 мл

Оставить отзыв

Код:  208494373

Клей-спрей Dynamic Tape 400 мл

Оставить отзыв

Код:  208494373

1 949

Нет в наличии

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Клей-спрей Dynamic Tape® - прозорий, дуже липкий клей, спеціально розроблений для посилення та прискорення адгезії тейпу.
Особливо ефективний при заняттях водними видами спорту та активними тренуваннями на свіжому повітрі, коли бракує часу для грунтовного нанесення аплікації. Ця властивість продукту є особливо важливою, якщо йдеться про застосування Dynamic Tape® на таких рухливих ділянках тіла, як плечовий чи ліктьовий суглоб, а також в тих випадках, коли необхідне наклеювання тейпу, поверх ще однієї смужки тейпу (навхрест).

Адгезивний спрей утворює захисну плівку на поверхні шкіри, яка допомагає зменшити утворення пухирів на шкірі при зсуві та розтягненні тейпу (за умови правильного його нанесення), а також зменшує ймовірність виникнення подразнення шкіри при видаленні тейпу. Спеціальна форсунка дає змогу контролювати витрати клею та вибирати різні положення для найбільш ефективного розпилення та комфортного використання.

Призначення: для використання перед накладенням тейпу.
Спосіб застосування: перед застосуванням збовтати балон. Всередині балона є спеціальна кулька, що забезпечує оптимальне розпилення, дозування та розхід клею. Розпилити клей швидкими рухами по поверхні нанесення та почекати близько 10 секунд, для підсихання клею і запобігання виникнення слідів у ділянці нанесення.
Увага! При застосуванні в ділянці шиї, плечей розпилювати лише короткими рухами.
Тільки для зовнішнього застосування!
Під час використання тримайте балон якомога далі від дихальних шляхів. У випадку потрапляння засобу в очі ретельно промийте їх водою.
Зберігати у недоступному для дітей місці. Форма випуску: спрей – аерозоль в балоні.

Характеристики

Страна регистрации бренда
  • Австралия
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами