Клей-спрей Dynamic Tape 400 мл

Клей-спрей Dynamic Tape 400 мл

1 949

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Клей-спрей Dynamic Tape® - прозрачний, дуже липкий клей, спеціально розроблений для посилення та прискорення адгезії тейпу.
Особливо ефективний при заняттях водними видами спорту та активними тренуваннями на свіжому повітрі, коли бракує часу для ґрунтовного нанесення аплікації. Ця властивість продукту є особливо важливою, якщо йдеться про застосування Dynamic Tape® на таких рухливих ділянках тіла, як плечовий чи ліктьовий суглоб, а також у тих випадках, коли необхідне наклеювання тейпу, поверх ще однієї смужки тейпу (накрест).

Адгезивний спрейутворює захисну плівку на поверхні шкіри, яка допомагає зменшити утворення пухірів на шкірі при зсуві та розтягненні тейпу (за умови правильного його нанесення), а також зменшує ймовірність виникнення подразнення шкіри при видаленні тейпу. Спеціальна форсунка дає змогу контролювати витрати клею та вибирати різні положення для найбільш ефективного розпилення та комфортного використання.

Призначення:  для використання перед накладанням тейпу.
Спосіб застосування: перед застосуванням балон. Всередині балону є спеціальний шарик, що забезпечує оптимальне розпилення, дозування та розхід клею. Розпиляти клей швидкими рухами по поверхні нанесення та почекати близько 10 секунд, для підсихання клею та запобігання виникнення слідів у ділянці нанесення.
Увага!При застосуванні в ділянці шиї, плечей розпилювати лише короткими рухами.
Тільки для зовнішнього застосування!
Під час використання тримайте балон якомога далі від дихальних шляхів. У разі попадання засобу в очі ретельно промийте їх водою.
Зберігати у недоступному для дітей місці. Форма випуску: спрей – аерозоль у балоні.

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Австралія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами