Пластир ароматичний Medrull "My little nose", 58х50мм, кількість 5шт

1 отзыв

Код:  213424387

Пластир ароматичний Medrull "My little nose", 58х50мм, кількість 5шт

1 отзыв

Код:  213424387

Продавец:Ultimate

4.7/5  ( 93 оценок )

96

Нет в наличии

22

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Набір арома пластирів Medrull «My little nose» включає до себе п’ять фольгованих, герметичних стрипів з арома пластирами з нетканого матеріалу з клейкою основою, просочених композицією ефірних масел.

Пластир полегшує дихання при закладеності носа, послаблює симптом застуди і сприяє спокійному засинанню. Універсальний продукт для всієї родини, індивідуальна упаковка позволяет зберегти лікувальні властивості до моменту використання.

Гіпоалергенна клейка речовина не дратує шкіру, ізолює нервові закінчення і сприяє зменшенню болю. Текстильний матеріал захищає рану від тертя, тиску, води і бактерій. Вбираюча подушечка – віскоза з перфорованою сіточкою з поліестеру з високою гігроскопічністю .

Медичний пластир Medrull не зміщується і не стягує шкіру. Після використання, пластирі легко і безболісно видаляються, не залишаючи слідів на одязі.Medrull випущений в компактній упаковці, яка займає мало місця в домашній аптечці, а також легко транспортується.

Функціональність досягає 8-ми годин, вдень і вночі, вдома і в офісі.А спеціально розроблена ультратонка основа пластиру з еластичного, текстильного матеріалу тілесного відтінку робить цей виріб майже непомітним.

Характеристики

Назначение
Основа
Вид
  • Набор
Страна регистрации бренда
  • Латвия
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

  • Алексий Шевченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ultimate

    Пластир дуже гарний

    Недостатки:
    Не виявили