Лампа Вуда портативна з ліхтариком Mainland Corporation DL-01 для дослідження захворювань шкіри

2 відгуки

Код:  117630679

Лампа Вуда портативна з ліхтариком Mainland Corporation DL-01 для дослідження захворювань шкіри

2 відгуки

Код:  117630679

Продавець:Buy pro

3.9/5  ( 183 оцінок )

415

Немає в наявності

18

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Лампа Вуда призначена для діагностики стану шкіри, для вибору тактики і методу догляду, для спостереження за динамікою зміни стану шкіри в процесі лікування. Лампа Вуда складається із спеціальної лупи з ультрафіолетовою підсвічуванням і світлофільтром і дозволяє визначити стан шкіри за її світіння в ультрафіолетових променях. Діагностика проводиться на чистій шкірі. Для захисту очей пацієнта і лікаря від шкідливого випромінювання, виключають прямий вплив на них ультрафіолету. Відстань між приладом і поверхнею шкіри має становити не менше 15 — 20 см, тривалість впливу не більш 2 хвилин. Тривалий ультрафіолетове опромінення може призвести до розвитку гіперпігментації і опіку. Отриманий результат порівнюють з даними спеціальної таблиці. Впливати можна не тільки на шкірні покриви, але і на слизові оболонки. Для отримання достовірного результату дослідження проводять в затемненому приміщенні. Малі розміри і маса лампи Вуда роблять її використання досить зручним. Лампа безпечна і дозволяє швидко отримати достовірний результат на відміну від традиційних лабораторних методів. Зручна у використанні, портативна ультрафіолетова лампа з ліхтариком. Може використовуватися в медицині, банківських установах (визначення водяних/прихованих знаків на кредитки, банкнотах, документах), криміналістиці. Застосування: Дослідження захворювань шкіри як у людей так і у тварин Перевірка документів/банкнот Виявлення відбитків пальців Виявлення біологічних речовин (кров, виділення тощо) Гарантія на товар - 1 месяць Комплектація: Ультрафіолетова лампа з встроинным ліхтариком Сумка-чохол Ремінець-стрічка Інструкція по використанню Батарейки в комплект поставки не входять

Характеристики

Комплектація
  • Ультрафиолетовая лампа с встроинным фонариком, Сумка-чехол, Ремешок-лента, Инструкция по использованию
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Варвара Свеженцева
    Відгук від покупця. Продавець: Buy pro

    У котенка нашли лишай, в клинике светили лампой - лишайные участки светились изумрудным. Через пару дней купили эту лампу, чтобы проверять лечение дома - ничего не показывает абсолютно. Все светится ровным фиолетовым цветом: и кот, и человек, и разные участки в квартире.
    Пыталась связаться с продавцом через розетку, чтобы вернуть товар - ни ответа, ни привета.
    Также указано, что товар не подлежит возврату со ссылкой на закон Украины. Однако в перечне товаров, не подлежащих возврату (все в том же законе), подобных предметов нет даже близко! Короче, мало того, что неработающую лампу продали, так ещё и игнорируют и пытаются обмануть.

    Переваги:
    -
    Недоліки:
    Фейк, не работает, продавец игнорирует и пытается обмануть, надеясь на наше незнание закона.
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Buy pro

    Потрібний пристрій в кожному домі, для виявлення грибків на шкірі. Як для людей, так і для домашніх тварин. Виявлення лишаїв, грибків , лупи і тд. Список шкірних захворювань, який можна виявити цією оампою є в комплекті. Рекомендую!

    Переваги:
    Хороший інструмент для діагностики грибів на тілі
    Недоліки:
    китайський пластик, але на роботу не впливає