Рукавички латексні Medicom нестерильні без пудри SafeTouch 5.5 гр (розмір L) 50 пар

14 відгуків

Код:  197746621

Рукавички латексні Medicom нестерильні без пудри SafeTouch 5.5 гр (розмір L) 50 пар

14 відгуків

Код:  197746621

Кількість в упаковці, шт: оберіть потрібний варіант

Розмір рукавичок: оберіть потрібний варіант

Продавець:el Market

4.9/5  ( 54 оцінок )

213

188

Є в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Рукавички нестерильні латексні без пудри Medicom SafeTouch 5.5 гр (розмір L) 50 пар виготовлені з натурального каучуку, ці рукавички пропонують чудове прилягання до руки і бездоганну тактильну чутливість. Латекс перевершує рукавички з інших матеріалів за еластичністю та рівнем міцності. Латексні рукавички пропонують найвищий рівень захисту в сферах потенційного ризику, пов'язаного з хвороботворними мікроорганізмами при роботі з кров'ю.

Ці нетекстуровані злегка опудрені латексні рукавички задовольняють потреби більшості процедур. Пропонують чудову тактильну чутливість та високий рівень еластичності. Зручність в одяганні та комфорт завдяки латексу преміум класу, що дозволяє рукавичкам комфортно сидіти. Підвищте вашу тактильну чутливість та контроль за утриманням предметів.

Medicom є світовим виробником високоякісних виробів медичного та немедичного призначення для інфекційного контролю та продуктів для догляду за пацієнтами. Основними брендами продукції компанії Medicom є маски Safe+Mask та рукавички SafeTouch.

Понад 25 років компанія Medicom є провідним брендом у галузі рукавичок для медичного огляду та одним із перших виробників, які запустили у продаж оглядові рукавички.

Виробник: Medicom
Упаковка: 50 пар, 100 шт в упаковці
Розмір: XS
Щільність: 5.5 гр
Країна виробник: Малайзія
Матеріал: Латекс
Опудрені: Ні

Відгуки покупців 14

  • Олександр Кисілєвський
    Відгук від покупця. Продавець: el Market

    Рукавички як рукавички. Наче міцні. Паяти електроніку та відмивати флюс розчинниками у них нормально, оптику чистити, не лишаючи жирних відбитків, техніку обслуговувати можна. Дрібні деталі в пальцях відчуваються крізь рукавички. Відкривати слизькі глянцеві корпуси легше, аніж без рукавичок, пальці не ковзають.

Доступно ще 13 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки