Бактерицидний рециркулятор повітря UVAC-20 Чорний

Бактерицидний рециркулятор повітря UVAC-20 Чорний

Продавець:UAHEAT

3.6/5  ( 30 оцінок )

1 499

Немає в наявності

6

Гарантія. 18 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Бактерицидний рециркулятор - це вигідна інвестиція в здоров'я Вашої сім'ї, колег і друзів. Саме за допомогою цього приладу знищуються віруси, мікроорганізми і бактерії майже на 99% і Ви назавжди забудете про хвороби, алергії, роблячи мінімум зусиль при економії своїх коштів в майбутньому.

Модель UVAC-20 - це інноваційний пристрій для знезараження повітря в житлових будинках, квартирах, офісних приміщеннях, на дачі, в медичних установах, а так само в дитячих садах і школах. Процес знезараження починається з забору повітря вентилятором, потім це повітря проходить через ультрафіолетові промені безозонову лампи і викидається вже дезінфікували в приміщення. Бактерицидна лампа закритого типу має металевий корпус унікального дизайну, розроблений за вимогами безпеки, економічності і продуктивності пристрою. Це дозволяє знезаражувати приміщення в присутності людей і тварин без загрози для здоров'я.

Особливості моделі UVAC-20

Економічний - споживання пристрою 13 Вт в годину, це дуже економічно і вигідно.

Дизайн - це сучасне обладнання, яке не потребує завчасної підготовки для роботи. Завдяки зручній формі і невеликій вазі пристрою - можна легко переміщати по різних приміщеннях, а так само вішати на стіну або ставити на різні поверхні.

Металевий корпус - це довговічна конструкція, яка при тривалій експлуатації матиме первинний вигляд і є антивандальним захистом внутрішніх компонентів.

Бактерицидна лампа - зроблена з увіолевого скла, максимально відфільтровує озон, який згубно впливає на шкіру, слизову і органи дихання людини. Довжина хвилі ультрафіолетового випромінювання становить 253.7 нм, що є безпечною для здоров'я, але при цьому знищує бактерії на клітинному рівні. Незалежний вентилятор - забезпечує швидку циркуляцію повітря не видаючи гучних звуків. Легко очищається і не вимагає ретельного догляду.

Ціна на ультрафіолетовий бактерицидний рециркулятор UVAC-20 - це гідна пропозиція для збереження хорошого здоров'я вашої сім'ї, колег, клієнтів при мінімальному вкладенні, адже саме щоденна профілактика дає хороші результати в майбутньому. Комплектація UVAC-20

Матеріал корпусу: метал;

Покриття: порошкова фарба;

Колір чорний;

Термін гарантії на пристрій: 18 місяців.

Характеристики

Потужність
  • 9 Вт
Особливості
  • Профессиональный
Комплектація
  • Упаковка. Устройство. Гарантийный талон. Паспорт. Копия сертификата.
Вага
  • 1,5 кг кг
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами