Безконтактний інфрачервоний термометр ArhiMED Ecotherm ST350

180 відгуків

Код:  256850096

Безконтактний інфрачервоний термометр ArhiMED Ecotherm ST350

180 відгуків

Код:  256850096

Продавець:HeyMam

4.9/5  ( 57 оцінок )

1 698

1 399

Є в наявності

138

Гарантія. 36 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Виміряти температуру новонародженій дитини, або дорослому, що постійно поспішає, визначити температуру чашечки чаю або води в дитячій ванні лише за секунду - це те, що може безконтактний термометр ArhiMED Ecotherm ST350. Високу точність забезпечує інноваційна оптична лінза, яка вловлює найменше інфрачервоне випромінювання і перетворює його, за допомогою потужного датчика в значення на екрані. Три кольори підсвічування для зручного користування вночі, зорієнтують Вас в ситуації - зелений, означає, що температура в межах норми; жовтий говорить про підвищену температуру; червоний - це небезпека.

Виміряйте температуру сплячого малюка, не потривоживши його і стежте за динамікою підвищення або зниження температури, завдяки місткій пам'яті в ArhiMED Ecotherm ST350, на цілих 32 осередки. Точність вимірювань тіла залежить від місця вимірювання, пам'ятайте що рекомендовані місця для вимірювання - скроня, ліктьовий згин і ділянка сонної артерії. Вимірюючи температуру собі або маленькій дитині, Ви за секунду отримаєте точний результат з максимальною похибкою в 0,1 градуса С, в діапазоні вимірювань від 32 до 43 градусів С.

Необхідно знати точну температуру води у ванні або готової каші. ArhiMED Ecotherm ST350 підкаже всього за секунду чи можна розпочинати купання або варто додати холодної води. Безконтактний термометр виміряє температуру всього, що Вас оточує в діапазоні від 0 до 100 градусів С, з точністю до 0,2 градуса.

Характеристики

Зона вимірювання температури
Діапазон вимірювань температури
  • 0 — 100 °C
Точність вимірювання
  • 0.1 °C
Дивитися всі характеристики →

Додаткові матеріали

Відгуки покупців 180

  • Артем Самойлов
    Відгук від покупця. Продавець: HeyMam

    Працює штатно. Більше року точно.

  • Аня Селихова
    Відгук від покупця. Продавець: HeyMam

    Термометр виправдав очікування. Перед використанням раджу почитати інструкцію, дійсно розписано як краще міряти. Якщо є маленька дитина - те що треба. За секунду визначити чи взагалі є температура - це дуже важливо, а потім вже розбиратись із цифрами (лізуть зуби, застуда чи жар). Для тих, у кого маленькі діти, раджу усім.

  • Ілона Максименко
    Відгук від покупця. Продавець: HeyMam

    За свою ціну вимірює температуру з суттєвими відхиленнями. Наприклад якщо в дитини температура 38.5 (при вимірюванні ртутним термометром) то на цьому безконтактному покаже 37.5.

    Переваги:
    Немає
    Недоліки:
    Зовсім не правильно вимірює
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →