Відгуки покупців про Безконтактний інфрачервоний термометр ArhiMED Ecotherm ST350

180 відгуків

Код:  256850096

Залиште свій відгук про цей товар
  • Артем Самойлов
    Відгук від покупця. Продавець: HeyMam

    Працює штатно. Більше року точно.

  • Аня Селихова
    Відгук від покупця. Продавець: HeyMam

    Термометр виправдав очікування. Перед використанням раджу почитати інструкцію, дійсно розписано як краще міряти. Якщо є маленька дитина - те що треба. За секунду визначити чи взагалі є температура - це дуже важливо, а потім вже розбиратись із цифрами (лізуть зуби, застуда чи жар). Для тих, у кого маленькі діти, раджу усім.

    • Продавець HeyMam

      Доброго дня, Анно! Дякуємо за зворотній зв'язок. Вдалого Вам користування та міцного здоров'я!

  • Ілона Максименко
    Відгук від покупця. Продавець: HeyMam

    За свою ціну вимірює температуру з суттєвими відхиленнями. Наприклад якщо в дитини температура 38.5 (при вимірюванні ртутним термометром) то на цьому безконтактному покаже 37.5.

    Переваги:
    Немає
    Недоліки:
    Зовсім не правильно вимірює
    • Продавець HeyMam

      Доброго дня, Ілоно. Дякуємо за фідбек. Максимально допустиме відхилення даної моделі 0.1-0.2 градуси Цельсія. Якщо Ви правильно використовуєте термометр, відхилення в 1 градус для цієї моделі - неприпустиме. Радимо Вам звернутися в сервісний центр ArhiMED (можете подзвонити на номер телефону, що вказан в чеку) і Вам зроблять заміну прилада. Або Ви щось упустили в користуванні і робите вимір не корректно. Таке теж буває серед наших покупців. В будь якому випадку, наші спеціалісти підкажуть на що звернути увагу при користуванні приладом, або замінять прилад на робочий.

  • Анжелика Батрак
    Відгук від покупця. Продавець: HeyMam

    Хороший градусник, если приловчится или раза три померять температуру можно примерно вывести среднее значение. И это лучше, чем электронным измерять подмышкой

    Переваги:
    Быстро измеряет, есть подсветка,
    Недоліки:
    Много рас нужно измерить, чтоб убедится в правильности результата
    • Продавець HeyMam

      Добрый день, Анжелика! Благодарим Вас за обратную связь) Желаем удачного пользования термометром! С уважением, HeyMam

  • Анастасия Речицкая
    Відгук від покупця. Продавець: HeyMam

    Термометр показывает очень точно. Успели опробовать и на здоровом и на большом человеке. Четко показал 36.6 и 38.2. Измеряет буквально за несколько секунд. Покупкой очень довольна.

    • Продавець HeyMam

      Анастасия, очень благодарны Вам за обратную связь! Спасибо, что делитесь с нами ценной информацией по опыту использования продукта. Рады, что Вы довольны термометром! Всех благ и здравия Вам! С уважением. HeyMam

  • Галина Лютина
    Відгук від покупця. Продавець: HeyMam

    Градусник хороший, меряет за секунду, подрегудировали по инструкции, если мерять в указанных местах с соблюдением всех правил, то показывает точно, проверили на больном ребенкеПродавец отправил в день заказа, правда не было учтено что поставили галочку без звонка и все-же звонили что было очень некстати((

    Переваги:
    Меряет точно и быстро
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець HeyMam

      Галина, благодарим Вас за обратную связь! Рады, что термометр Вам подошел. Удачного пользования и крепкого здоровья Вам и Вашей семье. P.S. Простите, что набрали в неподходящее время/ Искренне Ваш, HeyMam.

  • Олександр Яковлев
    Відгук від покупця. Продавець: HeyMam

    Термометром доволен! Хотя сомневался в начале. Измеряет точно! У дочки была температура 38,5 - показывает +- также как и ртутный. Ставлю 5 магазину за оперативность! И подход к клиенту!!