Кисневий концентратор Dynmed-10 Dual (10л) DO2-10AD

Габарити (ВхШхГ)
  • 62 x 43 x 32 см см

Кисневий концентратор Dynmed-10 Dual (10л) DO2-10AD

Продавець:Techno-P

29 999

19 999

Немає в наявності

17

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

< p align="justify">Всі знають, що у міському повітрі недостатній обсяг кисню. Це пов'язаність язано і з метеорологічними, і екологічними чинниками, які не можуть не позначитися на самопочутті. А плюс ще й захворювання, стреси, а також спортивні заняття, де необхідно посилене споживання кисень. Все це тільки погіршує ситуацію в цілому. Так як же тоді заповнювати недолік О2?

якщо раніше цю проблему вирішували за допомогою балонів зі зрідженим киснем, то зараз все змінилося. Адже у даної методики чимало мінусів. Це і складність забезпечення рівномірної подачі О2, і ймовірність витоку і навіть вибуху. Існувавши сучасний і абсолютно безпечний вихід з даного положення — концентратор кисню Dynmed-10 Dual. Він пропустити повітря через фільтр, випустить назовні газові суміш, де вміст О2 складі 93%±3%.< br > < br > фільтр уявлень у вигляді циліндра, де присутні гранули цеоліту (даний сорбуючий матеріал славитися тім, що утримує азот при високому тиск). Кисневий концентратор Dynmed-10 Dual можна сміливо встановлювати в медичних, спортивних, оздоровчих закладах. Його можна використовувати навіть вдома.
< br> і вісь переваги концентратора кисню Dynmed - 10 Dual:

  • невеликі габарити. < / li> < li> Практично безшумна робота. < / li> < li> відмінно впишеться в будь-яке інтер'єру єрне рішення. < / li> < li> Легкий (вага складає всього 23 кг). < / li> < li> подає великий обсяг кисню.< / li> < li>обладнань двома потоками, а це значить можна одночасно підключати двох пацієнтів, що дуже зручно.
< / div> < p align="justify">важливо не забувати раз в 5 років міняти гранули цеоліту.

< strong>Кому необхідний кисневий концентратор Dynmed-10 Dual< / strong>

Перш за все, сюди входити категорія пацієнтів, у яких діагностовано порушення органів дихання, а також серцево-судинної система. У цьому випадку без Dynmed - 10 Dual ніяк не обійтися, в особливості якщо мова йде про обструктивної хвороби легенів, причини розвитку якої-забруднене повітря, а також куріння. А дану патологію краще запобігти, ніж лікувати.
< br> у кисневій терапії потребують літні люди, курці і спортсмени. А годиною вона рекомендована вагітним жінкам з метою профілактики гіпоксії плоду. Так що кисневий концентратор Dynmed-10 Dual буде корисний для всієї сім'ї, особливо якщо мова йде про проживання в мегаполісах, де найчастіше виникає гіпоксія навіть у здорових людей.

Характеристики

Сфера використання
Категорія
Особливості
  • Рівень очищення кисню: 93 % (± 3 %), Діапазон витрати: 1-10 л, Рівень шуму: ≤55 дБ, Вихідний тиск: 50-70 кПа, Вольтаж електропостачання: 220 В, Споживна потужність: 720 Вт
Комплектація
  • Кисневий концентратор, Зволожувач, Канюля назальна, Повітряний фільтр тонкої очистки, Фільтри-прокладки (фільтр грубої очистки), Інструкція українською мовою, Гарантійний талон, Лист МОЗ
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами