Поглинаюча пов'язка з сріблом та активованим вугіллям Vliwaktiv Ag (Флівактів аг) 10х10 см - 1шт

Поглинаюча пов'язка з сріблом та активованим вугіллям Vliwaktiv Ag (Флівактів аг) 10х10 см - 1шт

Продавець:MDX

4.8/5  ( 336 оцінок )

335

299

Немає в наявності

5

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Лікувальна пов'язка Vliwaktiv Ag з високими властивостями, що вбирають, м'яка, не прилипає до рани. Неткане повітропроникне покриття пов'язки швидко пропускає виділення з рани у внутрішній шар, нейтралізує неприємний запах.

Усередині пов'язка містить активоване вугілля, має просочення зі срібла. Срібло бореться із патогенними мікроорганізмами. Особливо значущою вважається ефективність срібла проти штамів MRSA (метицилінрезистентний золотистий стафілокок) і VRE (ванкоміциностийкий ентерокок), які можуть бути присутніми в ранах.

Завдяки ефективному очищенню рана швидше гоиться. При контакті тканини з волокнами активованого вугілля кількість мікроорганізмів в ексудаті рани зменшується. Пов'язка має додатковий тканинний шар, який запобігає витоку ранового ексудату.

Склад: волокна з активованого вугілля, просочені сріблом, поліестер/поліетилен, додатково в абсорбуючому компресі: поліпропілен, целюлоза, термопластичний клей (синтетичний поліефір зі смолою та воском).

Посібник із застосування

Опис виробу:

Тампонада з активованим вугіллям та срібним покриттям Vliwaktiv® Ag має антимікробну дію, не приклеюється до рани, виготовлена з м'якої тканини з активованим вугіллям та срібним імпрегнуванням.

Тампонада з активованим вугіллям та срібним покриттям Vliwaktiv® Ag є ідеальним матеріалом для тампонування глибоких ран, а також застосовується як пов'язка на поверхневі рани.

Тампонада вбирає ексудат з мікроорганізмами та перешкоджає утворенню неприємного запаху від рани. Завдяки ефективному фізіологічному очищенню загоєння рани прискорюється. Мікроорганізми вбираються з ексудатом рани Vliwaktiv® Ag, завдяки прямому контакту зі сріблом та активованим вугіллям зв'язуються у внутрішній частині пов'язки, і їх кількість в ексудаті рани зменшується. Розмноження бактерій у рані, таким чином, зменшується, що захищає від інфекції. Зменшення неприємного запаху від рани під дією активованого вугілля покращує самопочуття та настрій пацієнта та медичного персоналу.

Кожна тампонада Vliwaktiv® Пекло упакована в індивідуальне стерильне впакування і стерилізована гамма-променями. Виріб призначений для одноразового користування та не підлягає повторній стерилізації.

Показання:

  • Тампонада з активованим вугіллям та срібним покриттям Vliwaktiv® Ag придатна для лікування
  • важких ран
  • інфікованих та/або погано пахлих ран
  • ран із підвищеною небезпекою інфікування (наприклад: при зниженні захисної реакції організму, за наявності фекальних нориць, карцином із розпадом тканини, опікових ран тощо)

Тампонада з активованим вугіллям та срібним покриттям Vliwaktiv® Ag може використовуватися для обробки поверхневих та глибоких ран зі слабкими виділеннями, а також у комбінації з вторинною пов'язкою для обробки ран із середніми та рясними виділеннями, наприклад: для обробки пролежнів, артеріальних виразок, венозних виразок , виразок на тлі цукрового діабету,

післяопераційних ран, злоякісних пухлин з виразкою поверхнею.

Тампонада з активованим вугіллям та срібним покриттям Vliwaktiv® Ag може також використовуватися як вторинна пов'язка у комбінації з перев'язувальним матеріалом для заповнення рани (наприклад: тампонада Suprasorb® A Calciumalginat).

Протипоказання :

  • Відома гіперчутливість до виробу або його складових частин.
  • Препарат Vliwaktiv® Пекло не рекомендується застосовувати при лікуванні дітей віком до 12 років, т.к. бор, що міститься (у бораксі), може вплинути на подальшу здатність до народження дітей.
  • Доцільність використання препарату Vliwaktiv® Ag для лікування вагітних і годуючих жінок повинна бути ретельно зважена лікарем у кожному окремому випадку.

Застосування:

1. Підготовка рани:

Перед накладанням нової пов'язки рану слід очистити звичайним чином (наприклад: стерильним розчином хлористого натрію, розчином Рінгера або, при необхідності, антисептичними засобами) та висушити краї рани.

2. Накладення пов'язки на рану:

Тампонаду з активованим вугіллям та срібним покриттям Vliwaktiv® Ag можна використовувати з обох боків. Тампонада застосовується для тампонування глибоких ран. Для більш ефективної дії слід закладати до дна рани.

На поверхневі рани тампонада накладається як пов'язка, причому її розмір підбирається за величиною рани. Пов'язка має перекривати краї рани щонайменше 2-3 див.

Перед обробкою ран із слабкими виділеннями тампонаду з активованим вугіллям та срібним покриттям Vliwaktiv® Ag слід змочити розчином Рінгера.

Залежно від ступеня ексудації та стану рани на тампонаду можна накласти вторинну пов'язку (наприклад: компрес Vliwazell®).

Тампонаду з активованим вугіллям та срібним покриттям Vliwaktiv® Ag можна використовувати як пов'язку на рану у комбінації з перев'язувальним матеріалом для заповнення рани (наприклад: тампонада Suprasorb® A Calciumalginat).

Зафіксувати пов'язку за допомогою придатного фіксуючого матеріалу (фіксуючий пластир, наприклад: Curafix® Н, еластичний фіксуючий бинт, наприклад: Mollelast®).

3. Зміна пов'язки:

Зміна тампонади з активованим вугіллям та срібним покриттям Vliwaktiv® Пекло проводиться через проміжки часу, що визначаються лікарем залежно від стану рани (наприклад: ознаки інфекції, ступінь ексудації).

Вказівка:

Тампонаду з активованим вугіллям та срібним покриттям Vliwaktiv® Ag не слід розрізати та розривати. Виріб залишається стерильним, поки упаковка закрита та не пошкоджена.

Розміри: 10х10 см

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Австрія
Країна-виробник
  • Австрія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами