Гидроколлоидная повязка Hydrocoll 7,5 см * 7,5 см Hartmann (3054-9152)

1 відгук

Код:  293400078

Гидроколлоидная повязка Hydrocoll 7,5 см * 7,5 см Hartmann (3054-9152)

1 відгук

Код:  293400078

Продавець:Spine&Foot

4.9/5  ( 54 оцінок )

110

Є в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Hartmann Hydrocoll (Гідрокол) - гидроколлоидная пов'язки 7,5 x 7,5 см
 
Hydrocoll ® - самофіксірующіхся гидроколлоидная пов'язка з напівпроникну, що перешкоджає проникненню мікроорганізмів та води верхнім шаром; шляхом перетворення в гель гидроколлоидная частин пов'язка сприяє створенню вологого середовища в рані; прискорює очищення рани, стимулює процес грануляції та епітелізації; не дратуючи рани, безболісно видаляється.
 
Застосування:
 
Лікування чистих неінфікованих хронічних і длітельнонезажівающіх поверхневих і площинних ран, для інтерактивної терапії ран у вологому середовищі, особливо хронічних, клінічно неінфікованих, погано гояться ран, наприклад, при трофічних виразках, пролежнях, при лікуванні опіків другого ступеня, а також для стимулювання процесів епітелізації в місцях взяття розщеплених шкірних трансплантатів, при саднах.
 
Особливості:
 
- Неадгезівності самофіксірующіхся сорбуються гидроколлоидная пов'язка з напівпроникну верхнім шаром, що перешкоджає проникненню мікроорганізмів та води
- Пов'язка створює вологе середовище в рані і завдяки цьому прискорюється очищення рани і стимулюється процес грануляції та епітелізації
- Не дратує рану і безболісно видаляється
- Стерильно, запечатано поштучно.
 
Ціна вказана за штуку.

Відгуки покупців 1

  • Марина Гужвій
    Відгук від покупця. Продавець: Spine&Foot

    Я все розумію,але шановні продавці,будьте ласкаві зазначайте ціну коректно,а саме: ціна 101 грн., за 1 пов'язку,а то виходить,що ціна стоїть за 1 упаковку ( 10 шт ) ,а по факту ціна за 1 пов'язку. Або робіть уточнення,коли звязуєтесь з клієнтом. Я наприклад,не знаю ціну цим пов'язкам, наскільки вони дорогі,бо ніколи ними не користувалися,а зараз знадобилися,і для мене було дуже неприємно отримати не ту кількість товару,яку мені потрібно було.