Комплект для експрес-тесту на COVID-19 на основі IgG / IgM (25 шт) (CS1813)

Комплект для експрес-тесту на COVID-19 на основі IgG / IgM (25 шт) (CS1813)

Продавець:U.S.A.

4.7/5  ( 213 оцінок )

4 950

2 750

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Для професійного використання

Комплект для експрес-тесту на COVID-19 на основі IgG / IgM (цільна кров/сироватка/Плазма) - це твердофазна имунохроматографичных проба для швидкого, якісного і диференціального виявлення антитіл до IgG і IgM нового коронавіруса 2019 в цільній крові, сироватці та плазмі людини.

Цей тест дає лише попередній результат випробування. Тому будь-зразок, який дав реакцію з комплектом для експрес-тесту на COVID-19 на основі IgG / IgM (цільна кров/сироватка/Плазма), повинен бути підтверджений альтернативними методами дослідження та клінічними результатами.

Принцип

Комплект для експрес-тесту на COVID-19 на основі IgG / IgM (цільна кров/сироватка/Плазма) є имунохроматографичных пробій на розтікання в радіальному напрямку. У тесті використовуються антитіла людини до IgM людини (тест-лінія IgM), антитіла до IgG людини (тест-лінія IgG) і антитіла до IgG кози кролика (контрольна лінія), іммобілізовані на нітроцелюлозної смужці.

Накладка коньюгату бордового кольору містить колоїдне золото, кон'югованого з рекомбінантними антигенами COVID-19, конъюгированными з колоїдним золотом (кон'югати COVID-19) і кон'югатами IgG-золота кролика.

  • Коли зразок з аналітичним буфером буде додано до лунки для зразка, антитіла IgM та / або IgG, якщо вони є, зв'язуються з кон'югатами COVID-19, утворюючи комплекс «антиген-антитіло». Цей комплекс мігрує через нітроцелюлозну мембрану завдяки капілярному ефекту.
  • Коли комплекс відповідає лінії відповідного іммобілізованого антитіла (антитіла людини до IgM і / або антитіла до IgG людини), комплекс блокується, утворюючи бордову пофарбовану смугу, що підтверджує реактивний результат випробування. Відсутність кольорової смуги в області тесту вказує на нереактивними результат випробування.

Тест содержит внутренний контроль (С-полоса), который должен демонстрировать бордовую цветную полосу иммунокомплексного антитела козы к IgG кролика / конъюгату IgG-золотая кролика, независимо от появления цвета в любой из полос теста. В противном случае результат испытания является недействительным, и образец должен быть повторно проверен на другом устройстве.

МАТЕРИАЛЫ ПОСТАВКИ

Для анализа цельной крови - герметичные пакеты, каждый из которых содержит комплект для теста, пластиковую мини-пипетку на 4 мкл и реагент

1 буфер
1 инструкция

Для аналізу сироватки / плазми - герметичні пакети, кожен з яких містить комплект для тіста і реагент

1 буфер
1 инструкция

Набір можна зберігати при кімнатній температурі або в холодильнику (2-30 ° C). Пристрій для випробування стабільно протягом терміну придатності, зазначеного на герметичній упаковці. Пристрій для випробування повинно залишатися в герметичному пакеті до використання. Не заморожуйте. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами