Медичний опромінювач BactoSfera MED 30х2 EKRAN Eco

Габарити (ВхШхГ)
  • 900х45х80 мм см

Медичний опромінювач BactoSfera MED 30х2 EKRAN Eco

Продавець:Семь

3.8/5  ( 51 оцінок )

2 048

Замовлення вiд 1 шт

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Медичний опромінювач BactoSfera MED 30x2 EKRAN ECO - це Новинка 2018 року, від українського виробника Бактосфера, Спеціально розроблена під потреби медичних установ, але також його можна використовувати для побутового використання.

Опромінювач бактерицидний BactoSfera MED 30x2 EKRAN ECO обладнаний двома лампами потужністю 30 Вт. кожна, одна з яких закрита захисним екраном. Також, опромінювач має роздільне включення, що дозволяє включати лампи окремо.

Величезною перевагою перед одноламповыми облучателями є захисний екран, яким обладнаний опромінювач. Екранований опромінювач, завдяки закритій верхній лампі, дозволяє кварцювати приміщення в присутності людей. Основним завданням захисного екрана є перешкоджання поширення прямого ультрафіолетового випромінювання, а знезараження повітря відбувається за рахунок природної його конвекції.

Інше, не менш значуще перевага - це роздільне вмикання ламп. Якщо потрібно прискорити дезінфекцію повітря і додатково прокварцувати приміщення, знищити при цьому вируси, бактерії та мікроби, що осіли на поверхнях, просто включіть другу лампу, розміщену знизу (при цьому перебування в цьому поміщенні людей, тварин і рослин заборонено).

Бактерицидний опромінювач BactoSfera MED 30x2 EKRAN ECO не має аналогів на вітчизняному ринку. Лампи Бактосфера, використовувані в опромінювачах не б'ються, і володіють ресурсом горіння, аж до 16000 годин, завдяки чому цю лампу можна сміливо назвати найвитривалішою на українському ринку.

До використаних у даних опромінювачах безозонових лампах, на скло нанесена спеціальна захисна плівка, що не дозволить при розбитті осколкам розлетітися в різні боки. Плівка підсилює саме скло і для того, щоб її розбити, необхідно докласти зусилля. Тому, виробник позиціонує її як таку, що не б'ється. Плівка виготовлена із спеціального матеріалу, який дозволяє пропускати ультрафіолетове випромінювання, і водночас не дозволяє озону генеруватися у повітрі, завдяки чому відсутня запах озону. Використовуючи безозонові лампи для знезараження, Вам не потрібно буде щоразу провітрювати кімнату.

Бактерицидна лампа BactoSfera MED 30x2 EKRAN ECO кріпиться шурупами на стіни або стелі, що дає можливість розміщувати опромінювач для кварцування в приміщеннях з великою прохідністю, де зростає можливість розбити опромінювач. Повністю знищує всі види мікробів, бактерій, вірусів, грибків, плісняви та інших хвороботворних організмів.

Бактерицидні опромінювачі застосовують:

-у житлових кімнатах квартир чи приватних будинків;

-у школах та дитячих садках;

-у театрах та кінотеатрах;

-на промислових майданчиках;

-у поліклініках, лабораторіях та лікарнях;

-у нежитлових приміщеннях.

Технічні характеристики: 

Цоколь G13
Габарити 900х45х80 мм
Довжина проводу 1,5 м
Хвиля 253,7 Нм
Напруга 220 В
Маса ≈ 1,5 кг
Частота 50 Гц
Ресурс горіння 16000 год

* Завод-виробник залишає за собою право укомплектувати опромінювач лампою з аналогічною якістю.

Затверджено МОЗ України, а також схвалено Висновок СЕС.

Бактерицидні лампи мають сертифікати УкрСЕПРО, ОЗ «ПромСтандарт»

Характеристики

Потужність
  • 30 Вт
Спосіб встановлення
Тип опромінювача
Габарити (ВхШхГ)
  • 900х45х80 мм см
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами