ТОП ПРОДАЖІВ

Пульсоксиметр, для вимірювання сатурації, LK-88

228 відгуків

Код:  326440858

Габарити (ВхШхГ)
  • 58*32*34 см

Пульсоксиметр, для вимірювання сатурації, LK-88

228 відгуків

Код:  326440858

139

Є в наявності

23

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пульсоксиметр являє собою неінвазивний медичний прилад, призначений виключно для визначення ступеня насичення киснем гемоглобіну артеріальної крові людини і частоти серцевих скорочень (частоти пульсу). Пульсоксиметр придатний як для особистого користування (будинку), так і для використання в медичних закладах (лікарнях тощо). Володіє високою швидкістю вимірювання. Результат відображається на led-дисплеї, у якого є шість режимів відображення. Підійде для будь-якого віку і розміру пальця. Характеристики: - зручний дизайн і простота в експлуатації. За пару секунд вважає дані і покаже їх на цифровому дисплеї; - підходить як для дорослих, так і дітей; - насичення крові киснем, діапазон вимірювання: 0-100%. Точність виміру: +/- 2 %, в межах 70-100 %; менше 70 % - точність не визначена. Дозвіл насичення крові киснем: +/- 1 %; - частота пульсу, діапазон вимірювання: 25-250 ударів в хвилину. Точність виміру: +/- 2 удари/хв або 1 % від виміряного значення (в залежності від того, що більше); - автоматичне вимкнення: якщо палець не вставлений, він автоматично вимкнеться через 8 с; - габаритні розміри: 58(+/-2)мм*32(+/-2)мм*34(+/-2)мм; - умови експлуатації: Робоча температура: 5-40 градусів Цельсія. Температура зберігання: -10-40 градусів Цельсія. Вологість навколишнього середовища: 15-80 % - робоча, 10-80 % - зберігання. Атмосферний тиск: 70-106 кПа; - індикатор низького рівня заряду. В комплект входять батарейки 2 шт. ААА, інструкція.   Увага! Вхідні в комплект акумулятори призначені виключно для демонстрації товару та його перевірки. Для експлуатації пульсоксиметра потрібно самостійно придбати нові батарейки належної якості. Батарейки неналежної якості може призвести до несправності пристрою. Також потрібно стежити за зарядом батарей, тому краще мати відразу два комплекти. При вимірюванні приладом кисню пальці рук повинні бути обов'язково теплими, чистими і сухими. Прилад може не спрацювати, якщо нігті пальців покриті лаком або довжина нігтя, яка не дозволяє правильно розмістити палець на датчику.

Характеристики

Живлення
  • 2 х AAA
Габарити (ВхШхГ)
  • 58*32*34 см
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 228

  • Володимир Решетицький
    Відгук від покупця. Продавець: Здоровье для каждого

    Я звернув увагу, як правильно вставити батарейки. Апарат не ввімкнувся. Так що відгук попередній підтверджую. Був дзвінок від продавця. Там мою реакцію знають.

    Переваги:
    Не знаю.
    Недоліки:
    Апарат надіслали непрацюючий.
  • Володимир Решетицький
    Відгук від покупця. Продавець: Здоровье для каждого

    Більше з цим продавцем справ не матиму.

    Переваги:
    Не знаю.
    Недоліки:
    Апарат надіслали непрацюючий.
  • Оксана Крижановська
    Відгук від покупця. Продавець: Здоровье для каждого

    Доброго дня! Ну, по-перше, коли мені телефонують я завжди беру трубку, по-друге, якщо пропущений дзвінок я перетелефоную обов'язково, тому що робота також з абонентами і є така звичка передзвонювати. Стосовно батарейок, навіть працівники читали інструкцію і нічого такого не знайшли про те що потрібно батарейки ставити не стандартно.

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →