Бактерицидний опромінювач ЄВРОСВІТЛО UVC-38W БІЛИЙ

Бактерицидний опромінювач ЄВРОСВІТЛО UVC-38W БІЛИЙ

Продавець:ATOM+

1 100

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Бактерицидна лампа ЄВРОСВІТЛО UVC-38W має дуже широку сферу застосування: дезінфекція побутових, офісних, комерційних приміщень (магазинів, ресторанів, перукарень тощо).

Ультрафіолетові світильники ЄВРОСВІТЛО UVC з радіусом обробки 360 ° - ідеальні помічники у підтримці гігієни у приміщеннях. Вони здатні знезаражувати повітря та поверхні від бактерій, вірусів, алергенів, формальдегідів, цвілі та інших грибків.

Світильник ЄВРОСВІТЛО UVC-38W можна встановити по центру приміщення. Він легкий і компактний, його легко можна переміщати в різні кімнати і встановлювати без залучення електриків. Максимальна площа дезінфекції 40-50м2.

Таймер. Оскільки перебувати в приміщенні при обробці ультрафіолетом та озоном не рекомендується, модель світильника укомплектована RF пультом дистанційного керування, що дозволяє керувати світильником віддалено. Час обробки різних типів приміщень може бути різним, для цього в лампі передбачили функцію таймера. За допомогою пульта дистанційного керування можна вибрати час роботи світильника 15хв, 30хв, 60хв.

Звертаємо Вашу увагу, що пульти дистанційного керування можна «підв'язувати» та «перепідв'язувати» між світильниками. Послідовність, як це робити, вказана в інструкції (входить до комплекту). За необхідності лампу можна запустити за допомогою вимикача, який знаходиться на кабелі живлення. Щоб це сталося потрібно включити / вимкнути тумблер 3 рази поспіль.

Характеристики

Площа приміщення
Тип лампи
Потужність
  • 38 Вт
Спосіб встановлення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами