Вакуумний насос для терапії ран (ВАК апарат) Confort C300

Вакуумний насос для терапії ран (ВАК апарат) Confort C300

Продавець:PostShop

4.2/5  ( 507 оцінок )

64 309

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Confort C300 Npwt - ТЕРАПІЙНИЙ БЛОК з 3 різними режимами терапії.

NPWT – це активна система закриття ран, що застосовує локальний негативний тиск для полегшення загоєння гострих та хронічних ран. NPWT означає терапію ран під негативним тиском (NPWT).

Показання

Ортопедична травма, травма м'яких тканин, пересадка шкіри, пролежні, виразки ніг, діабетична стопа, опіки, відкриті рани живота, лікування хірургічних інфекцій та інших хірургічних ран.

C300 МАЄ 3 РІЗНИХ ВАРІАНТА ТЕРАПІЇ

1. РЕЖИМ БЕЗПЕЧНОЇ ТЕРАПІЇ

Безперервний режим є найпоширенішим режимом лікування. Він обробляє рану, постійно працюючи з відрегульованим рівнем тиску. Пристрій безперервної терапії сумісний із стандартними наборами для закриття ран, срібними наборами, наборами для розрізів та наборами для черевної порожнини.

2. РЕЖИМ ПЕРИВИСТОЇ  ТЕРАПІЇ

Режим переривчастої терапії лікує за допомогою двох різних налаштованих значень негативного тиску через проміжки часу. Пристрій дозволяє застосовувати вакуум протягом усієї терапії та повторювати тимчасовий цикл переходу відповідно до встановленого часу.

3. РЕЖИМ ІНСТИЛЯЦІЙНОЇ ТЕРАПІЇ

Режим інстиляційної терапії працює шляхом відправлення потрібного розчину в рану з потрібними інтервалами та очікування на рановій поверхні протягом зазначеного часу під час обробки рани під негативним тиском, а потім знову починається негативний тиск та його вакуумування, і цей цикл забезпечує загоєння рани протягом усього часу . лікування. При інстиляційній терапії, коли розчин досягає рани, вакуум припиняють і залишають у рані на якийсь час. Розчин направляють у рану межі пристрою з допомогою стерильного картриджа і відбирають назад тієї ж системою. 

Характеристики

Габарити (ВхШхГ), см
  • 25,5 х 23 х 13,5
Вага, кг
  • 2.2 кг
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами