Кисневий концентратор JAY-15, 0-15 л/хв

Кисневий концентратор JAY-15, 0-15 л/хв

Продавець:Oxygeni

4/5  ( 24 оцінок )

202 581

192 452

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Кисневий концентратор JAY-15-4.0

Кисневий концентратор JJAY-15-4.0 0-15л/хв був спеціально задуманий як генератор кисню великої потужності та, відповідно, продуктивності, здатний працювати протягом тривалого часу. Ми оптимізували структуру даного обладнання та удосконалили систему охолодження приладу. Металевий корпус кисневого генератора робить його міцним.

Ця економічна і ефективна модель кисневого концентратора виробляється в двох варіаціях: пристрій нормального тиску (0.04-0.07МПа) і пристрій підвищеного тиску (0.14-0.4МПа).

Опис

Безпечний та економічний кисневий концентратор JAY-15-4.0 0-15л/хв виділяє кисень з повітря в приміщенні методом адсорбції при змінному тиску. Продуктивність кисню даної моделі можна встановити в діапазоні від 0л/хв до 15л/хв. Концентрація кисню становить 90% і більше. На великому РК-дисплеї кисневого генератора відображаються робочий тиск, робоча температура, час роботи концентратора, встановлений час і т.д. Завдяки функції налаштування часу кисневий генератор автоматично припинить роботу в заданий час. Індикатор концентрації кисню гарантує стабільне подання кисню необхідної концентрації. Тиск кисню на виході (0.04-0.07 МПа)

Кисневий концентратор JAY-15-4.0 підвищеного тиску (0.14-0.4МПа)

Застосування

Подача кисню до невеликих медичних установ. Одна модель цього обладнання здатна забезпечити киснем 5-7 пацієнтів. Підключення до анестезійного обладнання або вентилятора у відділенні інтенсивної та операційної. Використання у галузях промисловості, наприклад у зварюванні, різанні скла тощо. Використання у рибництві Використання у ветеринарній практиці

Характеристики

Сфера використання
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами