Апарат холодної лазерної фізіотерапії Handheld LAZER HD-CureS (2x808nm +12X650nm)

Апарат холодної лазерної фізіотерапії Handheld LAZER HD-CureS (2x808nm +12X650nm)

Продавець:SwetMixTexno

4.1/5  ( 15 оцінок )

5 900

4 900

Немає в наявності

4

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ОСОБЛИВОСТІ

Лазерний апарат для фізіотерапії HD-CureS оснащений холодними лазерними променями та призначений для клітинної терапії червоним світлом. Лазерна терапія доставляє нетермічні фотони світла організм протягом приблизно 3-8 хвилин пошкодженими клітинами. Потім клітини стимулюються та відповідають з вищою швидкістю метаболізму. Це призводить до полегшення болю, кращого кровообігу, протизапального процесу та прискорення процесу загоєння.

Апарат має два види променів: 1. 4 промені на 808 Нм призначені для прискорення відновлення м’язів, зменшення болю в суглобах, артриті, колінах, м’язових спазмах, болю в плечах тощо. 2. 12 променів на 650 Нм сприяють покращенню здоров’я шкіри та виробленню колагену.

Переваги : - Терапія використовується для одужання шляхом полегшення болю. Природне загоєння, неінвазивне лікування, усунення перехресних інфекцій безболісно, легко та безпечно. - Використовуйте прилад протягом 15 хвилин двічі або тричі на день, щоб полегшити біль і прискорити відновлення тканин. - Вбудований літієвий акумулятор 2600mAh після зарядки близько 2 годин дає апарату час автономної роботи майже на 4 дні. - Спеціальни окуляри захистять Ваші очі від променів під час процедур.

Характеристики: Вид: Апарати для фізіотерапії Колір променів: Червоний Кількість лазерних променів: 4 на 808 Нм, 12 на 650 Нм Живлення: Вбудований акумулятор 2600 мАг Час заряд: близько 2 годин Час автономної роботи: до 4 днів

Медичний пристрій класу II, дозволений FDA, що включає лазерну терапію для додаткового використання для  полегшення болю в руці та зап’ясті, пов’язаного з синдромом зап’ястного каналу
Цей пристрій має "холодний" лазерна терапія, яка виводить низькі рівні світла на цільову область, дозволяючи тканинам тіла поглинати світло та працювати з вашими клітинами, щоб створити реакцію, яка тимчасово сприяє незначному полегшенню болю, пов’язаного з болем у руці та зап’ясті, пов’язаним із синдромом зап’ястного каналу або внаслідок нього.
Бездротовий, легкий & Портативний: пристрій для лазерної терапії безпечно використовувати вдома або в тренажерному залі, час лікування становить від 5 до 30 хвилин.
Безпечний & Без зусиль: процес безболісний, неінвазивний і простий у виконанні.
Захисні окуляри, що входять у комплект, допомагають захистити очі користувача під час процедур.
Він оснащений великим і легким для читання світлодіодним дисплеєм, який демонструє час використання та час автономної роботи
Сумка для транспортування полегшує подорожі.
Елемент легко заряджається за допомогою кабелю USB, який входить в комплект

ДЕТАЛІ

Лазерне середовище: напівпровідник GaAIAs
Довжина хвилі лазера: 650 нм ± 20 нм/808 нм ± 20 нм
Кількість лазерних діодів: лазерний діод 808 нм X1 шт. Лазерні діоди 650 нм X12 шт.
Максимальна вихідна потужність на лазерний діод 808 нм: 150 мВт±20%
Максимальна вихідна потужність на лазерний діод 650 нм: 5 мВт±20%
Напруга батареї: DC 3,7 В
Вхідна потужність: <10VA
Відносна вологість: <80%
Атмосферний тиск: 860hpa~1060hpa
Напруга: 100-240В


КОМПЛЕКТАЦІЯ

Портативна лазерна терапія знеболення
Вилка адаптера живлення
кабель USB
Захисні окуляри з футляром
Сумка для перенесення
Інструкція


УВАГА

Тримайте в недоступному для дітей місці, щоб запобігти травмуванню очей. Уникайте прямого погляду на світло. Не використовуйте його, якщо у вас є кардіостимулятор, оскільки лазер може перешкоджати роботі кардіостимулятора.

ВАЖЛИВО

1) Час заряджання має тривати 10 годин для перших 3 використань.

2) Щоб уникнути пошкодження пристрою, використовуйте лише адаптер живлення, що входить у комплект.

3) Змочіть ватну паличку ніжним нейтральним миючим засобом, щоб очистити забруднену поверхню пристрою. Не використовуйте для очищення органічні розчинники, газ тощо.

4) Змочіть ватну паличку спиртом, щоб обережно очистити світловипромінювальні порти або лазери. Ніколи не мочіть і не шкребти для очищення.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ


Ввімкнути

1) Натисніть і утримуйте кнопку живлення. (Фігура 1)

2) Коли пристрій увімкнеться, зумер зробить "галочку" звук.

3) Усі піктограми на світлодіодному екрані ненадовго засвітяться після ввімкнення, а потім на екрані відображатимуться налаштування за замовчуванням (налаштування за замовчуванням: 05 хвилин, як показано на малюнку 2).

Налаштування часу

1) Натисніть "Час" коригувати час лікування. Час збільшується з кроком 5 хвилин; час лікування регулюється від 5 до 30 хвилин (рис. 3). Наведіть ручний лазер на потрібну ділянку лікування на відстані 0,42–0,78 дюйма від шкіри.

2) Коли "Час" натиснуто, зумер поставить "галочку" звук, і значок часу на світлодіодному екрані зміниться.

Початок і пауза лікування

1) Після встановлення часу коротко натисніть "Power" щоб розпочати лікування.

2) Після завершення лікування звуковий сигнал «зацокає», лазер зупиниться, а світлодіодний екран повернеться до стану налаштувань.

3) Щоб зробити паузу під час лікування, коротко натисніть "Power". Звуковий сигнал "цокає" і відображення часу призупиниться. Вимкнути Натисніть і утримуйте " " щоб вимкнути пристрій. Звуковий сигнал "цокає". (Малюнок 4).

Примітка: пристрій має функцію автоматичного відключення для економії енергії; пристрій автоматично вимкнеться через 2 хвилини, якщо він не використовується.

Заряджання: час заряджання становить прибл. 2-3 години для літієвої батареї постійного струму 3,7 В

Характеристики

Вид
  • Для лазерної терапії
Діапазон вимірювань
  • Колір променів: Червоний Кількість лазерних променів: 4 на 808 Нм, 12 на 650 Нм
Тип елемента живлення
  • Акумулятор
Колір
  • Білий
Комплектація
  • Портативна лазерна терапія знеболення Вилка адаптера живлення кабель USB Захисні окуляри з футляром Сумка для перенесення Інструкція
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами