Манекен для СЛР Prestan ADULT із зворотним зв'язком

Манекен для СЛР Prestan ADULT із зворотним зв'язком

Продавець:edukidsua

4.7/5  ( 39 оцінок )

21 400

17 300

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Манекен для серцево-легкової реанімації Prestan ADULT із зворотним зв'язком.
Цей одиночний манекен Prestan для дорослого середнього тону, сумісний з AHA, оснащений пристроєм зворотного зв’язку за глибиною стиснення ТА пристроєм зворотного зв’язку монітора рівня стиснення.

Цей манекен оптимізує вашу навчальну програму, забезпечуючи досягнення глибини компресії та швидкості компресії учня за допомогою звукового «клацання» та світлодіодних індикаторів, що забезпечуються двома окремими пристроями зворотного зв’язку.

Додаткові предмети в комплекті: 10 легеневих пакетів для дорослих, інструкція та нейлоновий футляр для транспортування.

Студенти за допомогою тренажера, можуть виконувати якісну серцево-легеневу реанімацію, щоб допомогти врятувати життя людей із зупинкою серця. Коли студенти практикують серцево-легеневу реанімацію на манекені для дорослих Prestan Professional, вони не тільки побачать, коли вони досягли та підтримують мінімальну рекомендовану швидкість 100 ударів за хвилину, вони також побачать, коли вони досягнуть верхньої межі 120 обертів за хвилину - жовтий монітор світло швидко спалахне, щоб повідомити їм!

Глибина стиснення також є важливою навичкою для вивчення. Учасники класу вивчають належну глибину стиснення за допомогою звукового «клацання» манекена. Коли стиснення виконано до рекомендованої ECC глибини, «клацання» манекена дає учням знати, що вони досягли мети. Швидкість і глибина компресії - два життєво важливі компоненти, які необхідно вивчити для успішної СЛР. Завдяки візуальному та звуковому підкріпленню Prestan правильної техніки серцево-легеневої реанімації учні з упевненістю сприймуть свою роль у кардіологічному ланцюзі виживання.

Особливості включають:

Реалістичний манекен із носом, який можна затиснути, і повністю сформованою частиною шиї, що дозволяє перевірити пульс на сонній артерії.

Легеневий мішок, який легко вставити, прискорює встановлення манекена.

Реалістична шкіра стійка до бруду, бруду та жиру.

Адекватний розмір верхньої частини грудної клітки полегшує навчання АЗД.

Візуальні анатомічні «орієнтири», такі як пупок і грудна клітка, дозволяють відпрацьовувати маневр Геймліха та підкріплюють правильне розташування рук для якісної серцево-легеневої компресії.

Нахил голови показує, як відкрити дихальні шляхи, і дозволяє кожному учневі спостерігати справжній підйом грудної клітки, коли використовується належна техніка нахилу голови та підняття підборіддя.

Механізм клацання підвищує впевненість студента в управлінні адекватними компресіями.

Манекени можна мити та знезаражувати згідно з рекомендаціями CDC.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами