Тест-смужки для визначення рівня кетонів у крові Фрістайл Оптіум (Abbott Laboratories FreeStyle Optium Бета-Кетон), 50 шт.

Тест-смужки для визначення рівня кетонів у крові Фрістайл Оптіум (Abbott Laboratories FreeStyle Optium Бета-Кетон), 50 шт.

Продавець:Med Hub company

4.8/5  ( 1230 оцінок )

2 500

Немає в наявності

5

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Спостереження за вмістом рівня глюкози в крові у діабетиків передбачає більш ретельний підхід до свого здоров'я і особливо, якщо вимагається визначення кетоацидозу. Тест – смужки «Optium B-кетони» (50шт.) від торгової марки «FreeStyle» допоможуть відстежити зміст кетонів та уникнути кетоацидозу. Опис тест - смужок «FreeStyle» Optium B-кетони (50 шт.) Тест – смужки розроблені для полегшення процесу діагностування. Смужки з прозорою камерою забору кров'яних тілець, зазначеної зоною для нанесення матеріалу, особливістю додавання матеріалу в 30 секундний період, якщо нанесено мала кількість. В даному комплекті знаходиться 50 тест - смужок, у фірмовій герметичній упаковці. Смужки запаковані поштучно в ізольовані упаковки з фольги, запобігає пошкодження, викликані впливом повітряних мас, вологістю і патогенною флорою. Призначення тест - смужок «FreeStyle» Optium B-кетони У разі діагностування показників кетонів у крові. Щоб уникнути розвитку кетоацидозу. Лікарям, при необхідності своєчасної госпіталізації пацієнта із захворюванням на цукровий діабет. Дорослим і дітям, які страждають від цукрового діабету при загостреннях хвороби. В домашніх умовах провести аналіз крові на вміст кетонів. Дозволяє в найкоротші терміни провести аналіз. Унікальні особливості тест - смужок «FreeStyle» Optium B-кетони Індивідуальна герметична упаковка з фольги у кожного тесту дозволяє користувачеві не хвилюватися про її забрудненні від зовнішніх впливів, що може вплинути на точність результату. Технологія встановлення кетонів у крові є інноваційною, гарантує пацієнтові максимальну точність вимірів і отриманих даних. У тесті знаходиться додатковий електрод, контролюючий і виключає початок вимірювання, при маленькому нанесенні кров'яних тілець на смужку. Тест - смужка допускає додаток забірного матеріалу, в 30 секундний інтервал, у разі, якщо початковий набір виявився не повним. Камера для набору досліджуваного матеріалу прозора, що робить можливим спостереження за наповнюваністю тесту. Для проведення вимірювань, капілярну кров, можливо, нанести, як на самий край смужки, так і на спеціальну зону. При проведенні аналізу на вміст кетонів в дані смужки потрібно абсолютно малий розмір матеріалу для дослідження (капілярної крові), всього 1,5 мкл. Дані тест - смужки допомагають у найкоротші терміни визначити рівень вмісту кетонів у крові діагностичної людини, так як час виміру займає всього 10 секунд. Вимірювання можливо зробити за допомогою приладу для вимірювання кетонів у крові «FreeStyle Optium» і «FreeStyle Libre».

Характеристики

Сумісність
  • Сумісні з глюкометром Freestyle Optium Neo та Freestyle Libre; ланцетами та ланцетним пристроєм Freestyle
Комплектація
  • Кожна тест-смужка упакована індивідуально. Всього 50 тест-смужок
Габарити (ВхШхГ)
  • 8.1х6.1х3.1 см см
Вага
  • Вага: 0.05 кг кг
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами